Contact
Doe nog meer inspiratie op
cheese-margriet.jpg

Lebo Cheese Tea

Lebo Cheese Tea in de Margriet

De verrassende nieuwe smaaksensatie ‘Cheese Tea’ is in de Margriet Food te vinden! De redactie van Margriet was aangenaam verrast door deze leuke en frisse trend uit Azië en plaatste onze Cheese Tea als nummer 2 trend. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee! 


Lees verder

recepten.jpg

Cheese Tea

Nieuw in Nederland: Cheese tea!

Wij zijn gek van roomkaas en daarom struinen wij de wereld af naar roomkaasproducten en toepassingen. In onze inspiratie zoektocht kwamen wij in China cream cheese tea tegen. Het is ijsthee met een romige laag verse roomkaas met zoete en zoute smaaktonen, een echte smaaksensatie! 

Lees verder

gastronomixs.jpg

Recept-inspiratie van Gastronomixs

Lebo heeft een bijzonder assortiment geitenkaas en roomkaas, producten met een enorm scala aan toepassingen. Daarom hebben we het culinaire team van Gastronomixs gevraagd een aantal bijzondere bereidingen in kaart te brengen.

Lees verder

beurs.png

Beursseizoen 2018-2019

Wil je verrast worden of ben je op zoek naar inspiratie met Lebo verse roomkaas? Proef onze Lebo kaas producten op een van de beurzen. 

Lees verder

carl-siegert-truffel-2.jpg

Demo’s

 

Wij laten je graag proeven en zien hoe veelzijdig onze roomkaas is. Daarvoor geven wij demo’s bij diverse groothandels. 

 

Lees verder

roomkaas.png

Roomkaas: hoe wordt het gemaakt?

Wij maken als enige in Nederland nog roomkaas van verse melk. Deze melk halen we op bij onze eigen boeren in de regio. Maar hoe wordt hier vervolgens roomkaas van gemaakt?

Lees verder

yoghurt-machine.jpg

Verras met vers getapte yoghurt van De Zuivelmakers

Lebo Kaas is net als ons zusterbedrijf De Zuivelmakers onderdeel van de Lekkerkerker Groep. Zij produceren diverse yoghurtproducten. Yoghurt is tegenwoordig veel meer dan het toetje na de maaltijd.

Lees verder

de-drie-graefjes.jpg

Chef aan het woord: Aylin Ogus, eigenaresse van De Drie Graefjes

De Drie Graefjes is een High Tea & American Bakery in het centrum van Amsterdam, waar ze staan voor heerlijke lunchgerechten, huisgemaakte taarten en service met een glimlach.

Lees verder

cake.png

Chef aan het woord: Piet van den Bosch, Culinair adviseur van de Jaarbeurs

De Jaarbeurs in Utrecht inspireert, motiveert en activeert de handel door waardevolle ontmoetingen te creëren. De Jaarbeurs verzorgt met het cateringconcept Feel Good Good heerlijke hapjes, zoetigheid, lunches en diners, specifiek toegespitst op diverse bijeenkomsten. 

Lees verder