Bereidingswijze
- Snijd de peer in repen en hak de walnoten grof
- Smeer het hele wrapvel in met roomkaas
- Leg in een baan iets onder het midden de rucola over de breedte van het wrapvel
- Verdeel hierover horizontaal de repen verse peer
- Strooi hierover de gehakte walnoten, wat blaadjes tijm en verdeel de honing erover
- Klap de zijflappen van het wrapvel iets naar binnen, zodat je aan de zijkanten de vulling een beetje bedekt
- Rol vanaf de onderzijde de wrap strak op en verpak in plastic folie. De rollen kun je makkelijk een paar uur bewaren in plastic folie om deze later te serveren
- Als je de wrap serveert, snijd hem dan schuin door en presenteer met nog een beetje rucola en bijvoorbeeld een tomaatje. De wrap zou je uiteraard ook in kleine plakken kunnen snijden om als hapje te serveren tijdens een borrel of high tea

Producten
De volgende producten kunt u gebruiken voor dit recept:

Spuitzak Roomkaas Bieslook
Spuitbare roomkaas in een handige spuitzak met hersluitbaar spuitmondje, in de smaak Bieslook. Ideaa
Spuitzak Roomkaas Bieslook
Spuitbare roomkaas in een handige spuitzak, in de smaak Bieslook. Ideaal voor de mooiste garneringen
Volle Roomkaas Bieslook - Romig & Stevig
Goed smeerbaar Ook voor warme toepassingen Onze kilo bak roomkaas bieslook is een goed combine
Lichte roomkaas bieslook
Direct smeerbare frisse roomkaas in kilo bak, in de smaak Bieslook. Fris, licht en zacht door toevoe