Bereidingswijze
- Rooster de hazelnoten in een koekenpan met een beetje olie, voeg de suiker toe als ze geroosterd zijn en laat karamelliseren. Als de suiker gesmolten om de hazelnoten zit, laat de hazelnoten dan afkoelen op een bakpapiertje.
- Meng de roomkaas met de lemoncurd, sap en rasp van een limoen en fijngesneden basilicumblaadjes
- Snijd de vijgen in parten
- Laat de roomboter en honing smelten in een koekenpan en verwarm hierin kort de vijgen
- Verwarm de wafel in de oven
- Leg de vijgen op de wafel en spuit de roomkaas d.m.v. spuitzakje erover heen of serveer er los bij
- Strooi de gekarameliseerde hazelnoten erover heen
- Garneer af met basilicum

Producten
De volgende producten kunt u gebruiken voor dit recept:

Spuitzak Roomkaas Naturel
Spuitbare roomkaas in een handige spuitzak met hersluitbaar spuitmondje, in de smaak Naturel. Ideaal
Volle Roomkaas Naturel - Romig & Stevig
Goed smeerbaar Ook voor warme toepassingen Onze kilobak Volle roomkaas naturel is een goed com
Lichte roomkaas naturel
Direct smeerbare verse roomkaas in kilo bak, in de smaak Naturel. fris, licht en zacht door toevoegi