Bereidingswijze
- Meng de roomkaas met de pesto
- Besmeer beide plakken brood met de aangemaakte roomkaas
- Verdeel hierover de mesclun
- Pluk de makreel grof en verdeel over twee boterhammen
- Steek de plakjes ei er speels tussen
- Snijd de paprika in repen en verdeel over de boterhammen
- Garneer eventueel met een paar blaadjes basilicum
- Serveer de boterhammen open op een plank of bord

Producten
De volgende producten kunt u gebruiken voor dit recept:

Spuitzak Roomkaas Naturel
Spuitbare roomkaas in een handige spuitzak met hersluitbaar spuitmondje, in de smaak Naturel. Ideaal
Volle Roomkaas Naturel - Romig & Stevig
Goed smeerbaar Ook voor warme toepassingen Onze kilobak Volle roomkaas naturel is een goed com
Lichte roomkaas naturel
Direct smeerbare verse roomkaas in kilo bak, in de smaak Naturel. fris, licht en zacht door toevoegi