Bereidingswijze
- Pel de gepofte aardappel en rasp deze grof
- Bak van de rasp een krokante rösti
- Maak de tomatensalsa (dit kan al in de MEP): snijd de tomaat, de lente ui en snipper de rode ui en meng alles met het sap van limoen, mosterd, suiker, olijfolie en fijngesneden koriander. Breng op smaak met peper en zout
- Bak de bacon in een koekenpan
- Leg de rösti op een bord (verwarm eerst nog even indien nodig)
- Leg de rucola hierboven op en daarover de bacon
- Schep een flinke lepel tomatensalsa er bovenop met daartussen 3 lepeltjes roomkaas

Producten
De volgende producten kunt u gebruiken voor dit recept:

Spuitzak Roomkaas Naturel
Spuitbare roomkaas in een handige spuitzak met hersluitbaar spuitmondje, in de smaak Naturel. Ideaal
Volle Roomkaas Naturel - Romig & Stevig
Goed smeerbaar Ook voor warme toepassingen Onze kilobak Volle roomkaas naturel is een goed com