Bereidingswijze
- Snijd de paprika’s in blokjes, ui in blokjes, tomaten in blokjes, knoflook fijn
- Fruit de ui en paprika aan in iets olie
- Voeg daarbij de knoflook en de tomaat, roer weer even door en smoor voor paar minuten
- Hierbij de gerookte paprikapoeder, cajunpoeder
- Dan de kippenbouillonpoeder en water
- Laat de soep rustig koken tot de paprika “gaar”is
- Maal de soep fijn met een staafmixer, of powerblender
- Meng in een aparte kom de Lebo Frisse roomkaas met iets room om deze iets dunner te maken
- Maak de room op smaak met iets kruidenboterpoeder
- Snijd de chorizo in blokjes en rooster de pijnboompitten
- Schep de soep in desgewenst glas
- Hierin de chorizo
- Giet hierop de room
- Serveer evt met een crouton
- Bestrooi de room met iets pijnboompitjes

Producten
De volgende producten kunt u gebruiken voor dit recept:
