Contact
Doe nog meer inspiratie op

Paprikasoep met blokjes chorizo en kruidenroomkaas

Bereidingswijze

  • Snijd de paprika’s in blokjes, ui in blokjes, tomaten in blokjes, knoflook fijn
  • Fruit de ui en paprika aan in iets olie
  • Voeg daarbij de knoflook en de tomaat, roer weer even door en smoor voor paar minuten
  • Hierbij de gerookte paprikapoeder, cajunpoeder
  • Dan de kippenbouillonpoeder en water
  • Laat de soep rustig koken tot de paprika “gaar”is
  • Maal de soep fijn met een staafmixer, of powerblender
  • Meng in een aparte kom de Lebo Frisse roomkaas met iets room om deze iets dunner te maken
  • Maak de room op smaak met iets kruidenboterpoeder
  • Snijd de chorizo in blokjes en rooster de pijnboompitten
  • Schep de soep in desgewenst glas
  • Hierin de chorizo
  • Giet hierop de room
  • Serveer evt met een crouton
  • Bestrooi de room met iets pijnboompitjes
lebo-recept-paprikasoep-roomkaas-1.jpg