Contact
Doe nog meer inspiratie op

Konijn filets met truffel champignon roomkaas

Bereidingswijze

  • Schil de pastinaak en kook gedurende 20 minuten in water totdat ze gaar zijn.
  • Pureer de pastinaak en de gekookte aardappelen
  • Roer de roomkaas truffel champignon er doorheen en zet op een laag vuur
  • Bak tegelijkertijd de konijn filets in roomboter gedurende 3 minuten elke zijde. Neem de konijn filets uit de pan en wikkel in aluminium folie
  • Snijdt de champignons en bak totdat ze bruin zijn
  • Schep de puree op een bord en spreidt uit over het bord met de achterkant van een lepel
  • Snijdt de konijn filets in grote stukken en leg ze op de puree.
  • Garneer met gebakken champignons en sukara cress.

Variatietip: vervang de konijn filets door hert, gevogelte, of varkenshaas

https://lebokaas.nl/files/ItemFields/cropped/700x520/konijn-champ.jpg