Contact
Doe nog meer inspiratie op

Italiaanse bol met hamburger en naturel roomkaas

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 200°C en bak de Italiaanse bol gedurende 8 minuten af op 180°C.
  • Bak de hamburger op hoog vuur in een grillpan, aan beide zijden 3-5 minuten en laat de hamburger daarna even rusten.
  • Snijd de Italiaanse bol horizontaal doormidden op een snijplank.
  • Bedek de bodem van het broodje met dunne plakjes tomaat, komkommer, augurk en rode ui ringen.
  • Spuit de roomkaas in mooie toefjes bovenop de rauwkost.
  • Leg de hamburger er bovenop en garneer de hamburger met kleine blokjes augurk.
  • Leg de bovenste helft van het broodje schuin ernaast op een bordje en garneer het geheel af met een trostomaatje
Lebo recept Italiaanse bol met hamburger, naturel roomkaas, rode ui en augurk