Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200°C en bak de Italiaanse bol gedurende 8 minuten af op 180°C.
- Bak de hamburger op hoog vuur in een grillpan, aan beide zijden 3-5 minuten en laat de hamburger daarna even rusten.
- Snijd de Italiaanse bol horizontaal doormidden op een snijplank.
- Bedek de bodem van het broodje met dunne plakjes tomaat, komkommer, augurk en rode ui ringen.
- Spuit de roomkaas in mooie toefjes bovenop de rauwkost.
- Leg de hamburger er bovenop en garneer de hamburger met kleine blokjes augurk.
- Leg de bovenste helft van het broodje schuin ernaast op een bordje en garneer het geheel af met een trostomaatje

Producten
De volgende producten kunt u gebruiken voor dit recept:

Spuitzak Roomkaas Naturel
Spuitbare roomkaas in een handige spuitzak met hersluitbaar spuitmondje, in de smaak Naturel. Ideaal
Volle Roomkaas Naturel - Romig & Stevig
Goed smeerbaar Ook voor warme toepassingen Onze kilobak Volle roomkaas naturel is een goed com
Lichte roomkaas naturel
Direct smeerbare verse roomkaas in kilo bak, in de smaak Naturel. fris, licht en zacht door toevoegi