Bereidingswijze
- Snijd het Turks brood in vieren
- Snijd een vierde punt nog eens doormidden
- Smeer de punt in met olijfolie en bestrooi met italiaanse kruiden
- Rooster het brood in de oven op 180 graden tot deze mooi goudbruin is
- Meng de Lebo verse roomkaas met de zontomaatjes en wat peper uit de molen
- Meng in een andere kom de tomatenblokjes, gesnipperde sjalot, fijngesneden basilicum, theelepel pesto, peper en zout en iets olijfolie.
- Als het brood geroosterd is en iets afgekoeld, insmeren met de roomkaas-zontomaat
- Daarop de tomatensalade
- Daarop de plakken coppa di parma
- Garneren met basilicum

Producten
De volgende producten kunt u gebruiken voor dit recept:

Spuitzak Roomkaas Bieslook
Spuitbare roomkaas in een handige spuitzak met hersluitbaar spuitmondje, in de smaak Bieslook. Ideaa