Bereidingswijze
Meng alle roomkaas ingrediënten tot een egaal mengsel op yoghurt dikte, ongeveer 3-5 minuten. Bewaar dit op kamertemperatuur tot de ijsthee klaar is. Doe alle ijsthee ingrediënten in een grote kan om op smaak te laten komen. Doe alle ingrediënten voor de gekonfijte perzik in een pannetje. Laat dit mengsel 7-8 minuten langzaam trekken op laag vuur tot de perzik gaar is, maar hij niet uit elkaar valt. Laat afkoelen.
Schenk de ijsthee in een glas of to go beker en voeg wat crushed ice toe. Schenk hier voorzichtig de roomkaas topping overheen, dit kan met een lepel of vanuit een beker. De topping blijft op de crushed ice liggen. Garneer af met de gekonfijte perzik, passievrucht en Honny Cress.
Serveer zonder rietje voor een unieke zuivelsnor!

Producten
De volgende producten kunt u gebruiken voor dit recept:

Spuitzak Roomkaas Naturel
Spuitbare roomkaas in een handige spuitzak met hersluitbaar spuitmondje, in de smaak Naturel. Ideaal
Volle Roomkaas Naturel - Romig & Stevig
Goed smeerbaar Ook voor warme toepassingen Onze kilobak Volle roomkaas naturel is een goed com
Lichte roomkaas naturel
Direct smeerbare verse roomkaas in kilo bak, in de smaak Naturel. fris, licht en zacht door toevoegi