Contact
Doe nog meer inspiratie op

Broodpastei met pesto al limone roomkaas

Bereidingswijze

  • Bak de broodpasteitjes af in 4 minuten in een oven van 180°C graden.
  • Zet de zalmfilet 5 minuten in een oven op 180°C graden.
  • Snij de helft van de gebakken zalmfilet in blokjes voor in de ragout. Gebruik de andere helft als topping op de broodpastei.
  • Maak de ragout: snijd de rode ui in kleine ringen en doe het in een pan met een lepeltje olijfolie en fruit het aan. Voeg de roomkaas, een beetje slagroom en de groentebouillon toe. Doe de rivierkreeftjes en gesneden blokjes zalm in de pan bij de ragout en laat het op een laag pitje in 2 minuten warm worden.
  • Doe de warme ragout in de broodpastei en garneer met de andere helft zalmfilet.
  • Maak het af met wat zeekraal en druppel de overgebleven saus er nog wat overheen, ernaast of op het bord.
https://lebokaas.nl/files/ItemFields/cropped/700x520/ragout.jpg