Bereidingswijze
- Bak de broodjes af in 4 minuten in een oven van 200°C graden
- Snijd de broodjes doormidden en spuit een rozet roomkaas van 10 gram op beide helften
- Marineer de kipfilet in een marinade van olijfolie, gesnipperde rode ui , knoflook, tijm, rozemarijn, peper & zout
- Bak de kipfilet in zijn geheel aan in een grillpan en laat hem afgaren in de oven op 200 graden
- Laat de kipfilet afkoelen en snijd hem in plakken
- Snijd de paprika’s in 4 stukken en haal de kern eruit
- Besprenkel de paprika met olijfolie en zet ze 10 minuten in een oven van 230°C graden. Laat het afkoelen (indien gewenst trek het vel er af)
- Beleg het onderste bolletje met wat sla naar keuze, gegrilde paprika’s en de gegaarde kip en dek het dan af met het bovenste bolletje. Garneer met sukara cress.
*Variatietip: vervang de roomkaas truffel champignon door roomkaas pesto al limone

Producten
De volgende producten kunt u gebruiken voor dit recept:
