Contact
Doe nog meer inspiratie op

Broodje kip met truffel champignon roomkaas

Bereidingswijze

  • Bak de broodjes af in 4 minuten in een oven van 200°C graden
  • Snijd de broodjes doormidden en spuit een rozet roomkaas van 10 gram op beide helften
  • Marineer de kipfilet in een marinade van olijfolie, gesnipperde rode ui , knoflook, tijm, rozemarijn, peper & zout
  • Bak de kipfilet in zijn geheel aan in een grillpan en laat hem afgaren in de oven op 200 graden
  • Laat de kipfilet afkoelen en snijd hem in plakken
  • Snijd de paprika’s in 4 stukken en haal de kern eruit
  • Besprenkel de paprika met olijfolie en zet ze 10 minuten in een oven van 230°C graden. Laat het afkoelen (indien gewenst trek het vel er af)
  • Beleg het onderste bolletje met wat sla naar keuze, gegrilde paprika’s en de gegaarde kip en dek het dan af met het bovenste bolletje. Garneer met sukara cress.

*Variatietip: vervang de roomkaas truffel champignon door roomkaas pesto al limone

https://lebokaas.nl/files/ItemFields/cropped/700x520/kip-champ.jpg