Contact
Doe nog meer inspiratie op

Persbericht 

Lebo breidt uit: naast (volle) Roomkaas ook Lichte Roomkaas en Frisse Zuivelspread

Lopik 02-01-2020 – Lebo kaas, onderdeel van de Lekkerkerker Groep, biedt de professioneel gebruiker tegenwoordig een brede range verse kaas producten. Naast de bekende Lebo (volle) Roomkaas in diverse smaken en verpakkingen, is er nu ook Lichte Roomkaas met yoghurt. Fris, minder vet, maar toch met het romige van echte roomkaas! Daarnaast biedt Lebo ook een verantwoord alternatief in de vorm van Frisse Zuivelspread als ideale basisspread. Proef de wereld van Lebo verse kaas op de Horecava, met inspiratie rondom spreads & dips op basis van deze innovaties.

Lebo Lichte roomkaas

Een lichte roomkaas met yoghurt; fris, minder vet, maar toch het romige van echte roomkaas. Om nog duidelijker te maken wat het verschil is met de overige Lebo roomkaas producten heet Lebo Frisse roomkaas voortaan Lebo Lichte Roomkaas. Verkrijgbaar in naturel en bieslook. Geschikt als beleg op brood, bagel en wrap. En ideaal als lichte basis voor dip, crème en dressing. Door het lage vetgehalte past Lebo Lichte Roomkaas binnen de richtlijnen van kaas van de Schijf van Vijf en Gezonde Schoolkantine.

Nieuw: Lebo Lichte Roomkaas Chimichurri

Lebo Lichte roomkaas Chimichurri is een kant-en-klare smaakmaker met de rijke smaak uit Argentinië. Chimichurri is een mix van groene kruiden, chilipepers, knoflook, tijm en rozemarijn. Geschikt om te smeren of als dip bij brood, wraps, (pasta)salades en borrelhapjes. Gebruik chimichurri bijvoorbeeld als nieuwe variatie op kruidenboter voor bij de groente- en brooddip. Deze kant-en-klare smaak variatie op Lebo Lichte Roomkaas biedt de horeca professional gemak en tijdswinst in de keuken!  Lancering op Horecava en verkrijgbaar vanaf januari.

Lebo Frisse Zuivelspread

Lebo Frisse Zuivelspread is een romig en lichte basisspread voor op brood en wraps. Door het lage vetgehalte is de Frisse Zuivelspread een verantwoord alternatief voor boter, mayonaise en crème fraîche. Net zoals Lebo Lichte Roomkaas past Lebo Frisse Zuivelspread binnen de richtlijnen van kaas van de Schijf van Vijf en Gezonde Schoolkantine. Hierdoor biedt het product de kok in de professionele keuken de oplossing voor de groeiende vraag naar gezonde en verantwoorde gerechten. Lebo Frisse Zuivelspread is verkrijgbaar in 2 varianten. Waar Bieslook & Peterselie het gemak van een kant-en-klare smaak biedt, is de Naturel variant de ideale basis om zelf eenvoudig je eigen smaak aan toe te voegen. Lebo Frisse Zuivelspread is nu verkrijgbaar bij Sligro en Bidfood.

Lichte spreads & dips op Horecava

Tijdens de Horecava van 13 t/m 16 januari laat Lebo’s culinair adviseur Bart de verschillen proeven tussen Lebo Volle en Lichte roomkaas en Frisse zuivelspread. Hij inspireert met verantwoorde (brood) spreads en dips, die tevens toepasbaar zijn als component, van borrel, pastasalade tot tapas.

Standnummer 07.235.

Over Lebo Kaas

Lebo Kaas is een familiebedrijf in het Groene Hart. Ambacht en kwaliteit zijn belangrijke kernwaarden. Zo maakt Lebo Kaas als enige in Nederland zelf roomkaas, en nu dus ook zuivelspread, direct vanuit verse weidemelk met zo min mogelijk toevoegingen. De melk is afkomstig van koeien die tenminste 120 dagen per jaar buiten lopen. Lebo is hét merk roomkaas binnen de foodservice met onderscheidende kwaliteit, verpakkingen en een eerlijk verhaal. Onmisbaar in de professionele keuken door de unieke eigenschappen.  

Beeldmateriaal

lebo-frisse-zuivelspread-naturel-sfeerbeeld-variant-1.jpg

Packshots Frisse zuivelspread

Naturel

lebo-frisse-zuivelspread-naturel-1.jpg

Samen

lebo-frisse-zuivelspread-collage-naturel-en-bieslook-peterselie-2.jpg

Bieslook & peterselie

lebo-frisse-zuivelspread-bieslook-peterselie.jpg

Packshots Lichte roomkaas

Naturel

lebo-lichte-roomkaas-naturel-bak-1-kg-1.png

Chimichurri

lebo-lichte-roomkaas-chimichurri-bak-1-kg-1.png

Bieslook

lebo-lichte-roomkaas-bieslook-bak1kg-3.png

Samen

lebo-lichte-roomkaas-3-kilobakken.png

Voor meer informatie of HR beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Lebo Kaas B.V.

Bernarda van der Vliet

Product Manager
+31 (0)6-46481238

bernarda@lebokaas.nl

Romana Miltenburg

Marketing & Communicatie

+31 (0)6-49398980

romana@dezuivelmakers.nl