Contact
Doe nog meer inspiratie op

Toepassingen

Smaakmaker in de professionele keuken.

 

Lebo verse roomkaas is een uniek product en onmisbaar in de professionele keuken. Door de unieke eigenschappen en de echte smaak van verse roomkaas die eindeloos combineerbaar is, is het een perfecte smaakmaker. Het is een goede basis voor koude, maar ook voor warme gerechten. Lebo verse roomkaas schift namelijk niet en behoudt zijn vorm in de oven. Als kok kan je jouw eigen smaak creëren door verse ingrediënten aan de roomkaas toe te voegen. Kies je voor gemak? Dan is er voldoende keuze uit onze kant-en-klare smaken. De brede range van roomkaasproducten is veelzijdig en erg goed in combinatie met vis, vlees, gevogelte en groenten. Afhankelijk van de gewenste toepassing bieden we onderscheid in stevigheid; spuitbaar, smeerbaar en snijdbaar.

Toepasbaar in elke creatie

Al onze roomkaasproducten zijn breed inzetbaar in de professionele keuken, voor ontbijt, lunch, diner, hapjes en desserts.

Denk dan aan:

  • Smaakmaker bij broodjes, wraps, tosti’s en bagels
  • Toevoeging in hapjes en salades
  • Verrijker in soepen, sauzen en crèmes
  • Goede basis voor taarten en desserts
  • Perfect als garnering om het gerecht af te maken

Op zoek naar inspiratie? Neem een kijkje bij onze recepten of op onze inspiratiepagina.

En kijk ook eens op gastronomixs.com voor de creaties van hun koks met Lebo Roomkaas Naturel.

Met ons uitgebreide assortiment is er voor elke foodprofessional wel een passend product. De diverse producten van Lebo zijn verkrijgbaar bij de betere horecagroothandels.

Ook voor de industriële keuken maken wij diverse producten op maat. Denk daarbij aan een basis voor cheesecake, vullingen voor snacks of als ingrediënten voor soepen en sauzen.

Voor alle uitgebreide productspecificaties van het Lebo assortiment verwijzen we naar PS in Foodservice.