Contact
Doe nog meer inspiratie op

Toepassingen

Smaakmaker in de professionele keuken.

 

Lebo biedt een brede range verse (room)kaasproducten. Speciaal ontwikkeld voor de professionele keuken. Met unieke eigenschappen afgestemd op de specifieke toepassing. Onze roomkaasproducten zijn breed toepasbaar, maar doordat we inmiddels een breder assortiment bieden dan roomkaas, geven we graag advies over welk product in welke toepassing het beste resultaat geeft. Uiteraard kan roomkaas voor alle toepassingen gebruikt worden.

schema-nieuwsbrief-lebokaas.jpg

Toepasbaar in elke creatie

Al onze roomkaasproducten zijn breed inzetbaar in de professionele keuken, voor ontbijt, lunch, diner, hapjes en desserts. Van de Hollandse keuken, Indiaans, Tex-Mex tot aan Scandinavisch.

Denk dan aan:

  • Smaakmaker bij broodjes, wraps, tosti’s en bagels
  • Toevoeging in hapjes en salades
  • Verrijker in soepen, sauzen en crèmes
  • Goede basis voor taarten en desserts
  • Perfect als garnering om het gerecht af te maken

Als chef kun je je eigen smaak creëren door verse ingrediënten toe te voegen. Kies je voor gemak dan biedt iedere verpakkingsvorm ook een kant-en-klare oplossing.

Op zoek naar inspiratie? Neem een kijkje bij onze recepten of op onze inspiratiepagina.

En kijk ook eens op gastronomixs.com voor de creaties van hun koks met Lebo Roomkaas Naturel.

Met ons uitgebreide assortiment is er voor elke foodprofessional wel een passend product. De diverse producten van Lebo zijn verkrijgbaar bij de betere horecagroothandels.

Ook voor de industriële keuken maken wij diverse producten op maat. Denk daarbij aan een basis voor cheesecake, vullingen voor snacks of als ingrediënten voor soepen en sauzen.

Voor alle uitgebreide productspecificaties van het Lebo assortiment verwijzen we naar PS in Foodservice.