Contact
Doe nog meer inspiratie op

Verras met vers getapte yoghurt van De Zuivelmakers

Lebo Kaas is net als ons zusterbedrijf De Zuivelmakers onderdeel van de Lekkerkerker Groep. Zij produceren diverse yoghurtproducten. Yoghurt is tegenwoordig veel meer dan het toetje na de maaltijd. Het wordt gegeten als ontbijt, als tussendoortje, bij de lunch en als lekkere snack. Om op de gezonde vraag naar yoghurt in te spelen heeft De Zuivelmakers de yoghurttap geïntroduceerd.

Met de yoghurttap is het mogelijk op elk moment van de dag en op elke locatie echte, dikke yoghurt te tappen, zowel voor als door de gast. Door het toevoegen van verschillende toppings kan worden ingespeeld op de wens van de gast: van vers fruit, muesli’s, superfoods, honing tot koek- en taartkruimels en chocolade.

De melk voor de yoghurt komt bij de eigen boeren uit de omgeving vandaan. Samen werken zij aan Duurzame Weidezuivel. Zo lopen de koeien zoveel mogelijk in de wei en worden stappen gezet voor een beter milieu. De yoghurt is dan ook een Erkend Streekproduct.

In de yoghurttap kunnen twee zakken van 10 kilo yoghurt en een zak is goed voor zo’n 45 porties. Er zijn drie soorten yoghurt voor in de tap: een Griekse stijl 0% vet, Mild & lobbige yoghurt en Hangop. Doordat de yoghurt in de zakken constant gekoeld is, blijft deze vers en kan hygiënisch worden getapt.

De yoghurttap is inzetbaar op allerlei locaties. Denk aan ontbijtbuffetten, bedrijfsrestaurants, pretparken en festivals. Met de eindeloze mogelijkheden voor toppings biedt de yoghurttap voor ieder wat wils. Maak voor de gast de lekkerste creaties met verschillende toppings of laat de gast zelf een feestje van zijn yoghurt maken!

Geïnteresseerd in de yoghurttap? Neem dan contact op met onze Accountmanager Foodservice Bertwin van Vulpen: +31 (0)6 20 59 44 66 of via bertwin@lebokaas.nl. Of kijk op onze website: https://www.dezuivelmakers.nl


Terug naar overzicht

yoghurt-machine.jpg