Contact
Doe nog meer inspiratie op

Maak je lunchgerecht instagrammable!

En maak kans op een inspirerende workshop van 4 uur met culinair adviseur B’artiest

Tijdens de Horecava hebben wij onze nieuwe lijn smeerbare roomkaas in hersluitbare bakken geïntroduceerd. Volle roomkaas en Frisse roomkaas in de smaken naturel en bieslook. De volromige varianten zijn verbeterd in smaak en functionaliteit en de Frisse varianten zijn compleet nieuw. Door roomkaas met 30% minder vet spelen we in op de trend van bewust genieten.

Als ondersteuning van deze introductie willen we jou -de ondernemer- enthousiasmeren door mee te doen aan de actie ‘maak je lunchgerecht instagrammable’. Deel je lunchcreatie met Lebo Roomkaas op Instagram met #Lebo #Roomkaas en inspireer andere ondernemers met jouw lunchgerecht. De 10 mooiste creaties worden door ons verspreid in de maandelijkse nieuwsbrief om andere ondernemers te inspireren. De uiteindelijke winnaar ontvangt een gratis workshop van 4 uur met culinair adviseur B’artiest!

** Deze actie loopt tot 15 maart 2019. De week erna gaan wij alle inzendingen door en kiezen we een top-10 uit de inzendingen. Heb je behoefte aan inspiratie om te kunnen starten? Klik dan hier en bekijk al onze recepten. 

Broodje met bieslook roomkaas en gerookte forel

Broodje aspergesalade met Lebo bieslook verse roomkaas en lamsham

Sandwich boerenbrood met pesto roomkaas en gerookte geplukte makreel

Meer over de varianten volle en frisse Lebo roomkaas

Lebo volle roomkaas (romig en stevig)

Heeft een volromige smaak, is goed smeerbaar en is daarnaast ook geschikt voor warme toepassingen. De stevigheid is zo uitgebalanceerd dat deze snel smeerbaar is met een lepel of mes op een broodje, maar biedt ook voldoende stevigheid voor het verwarmen in de oven of het verwerken in een soep. Lebo volle roomkaas loopt niet uit en schift niet.

Lebo frisse roomkaas (licht en zacht)

Bevat slechts 17,5% vet door toevoeging van yoghurt. Dit is 30% minder vet dan reguliere roomkaas. Tevens zorgt dit voor een frisse smaak en een zeer smeerbaar product. De Frisse roomkaas is bijzonder geschikt als gezonde vervanger voor op een broodje, bagel en wrap. Maar is ook als gezonde basis te gebruiken voor vele recepten, zoals een dip, crème of spread.

Meer weten? Klik hier voor aanvullende productinformatie.

Meer over Lebo Kaas

Lebo Kaas is een familiebedrijf in het Groene Hart. Ambacht en kwaliteit zijn belangrijke kernwaarden. Daarom maken we als enige in Nederland zelf roomkaas direct vanuit verse weidemelk en room. De melk is afkomstig van koeien die ten minste 120 dagen per jaar buiten lopen. Onmisbaar in de professionele keuken door de unieke eigenschappen. Lebo verse roomkaas is vegetarisch en vrij van gelatine.

 Wil je meer weten over deze campagne? Of heb je vragen? Klik dan hier en stel direct je vraag.

 


Terug naar overzicht

lebo-recept-geroosterde-sandwich-met-runderrookvlees-en-roomkaas-1-1.jpg