Contact
Doe nog meer inspiratie op

Lebo tijdens de HAS Food Experience

3 en 4 februari was het zover: de HAS Food Experience. Hét inspirerende foodevent voor de foodprofessional van de toekomst. 240 vierdejaars studenten van de HAS Den Bosch presenteerden meer dan 140 projecten die gaan over de toekomst van ons eten. Tijdens de HAS Food Experience hebben studenten en bezoekers ook Lebo producten kunnen proeven. Appél Catering heeft onder andere de bourgondische brunch georganiseerd. Bezoekers konden het landbrood voorzien van Lebo Frisse zuivelspread. En Lebo lichte roomkaas chimichurri is gebruikt als dipper voor verschillende soorten crudité.

has-den-bosch-food-experience.jpg

Foto gemaakt door Hashogeschool. Bekijk het gehele album op Flickr.

Sebastiaan Aarts, food specialist bij Appèl Catering:

“De bijzondere smaak van deze lichte roomkaas zorgde ervoor dat deze erg goed werd ontvangen.  Ook buiten de HAS Food Experience worden Lebo producten ingezet door Appèl catering. De Frisse zuivelspread gebruiken we op veel van onze locaties als vervanger van boter of margarine voor luxe banqueting lunches en in de scholencatering als spreads voor op verschillende baguettes. Lebo Lichte roomkaas zetten we in als spread voor op luxe broodjes zoals het broodje van de dag. Dit kan zijn in combinatie met gerookte zalm en komkommer of een vegetarische optie met avocado, vers gemalen peper en trostomaat.”

Benieuwd naar alle eigenschappen van deze producten? Lees meer over Lebo Lichte roomkaas en Lebo Frisse zuivelspread.

 


Terug naar overzicht

has-den-bosch-food-experience.jpg