Contact
Doe nog meer inspiratie op

Lancering Lebo Frisse zuivelspread

banner-zuivelspread-smeerbaar-lr-nieuwsbericht.png

Lebo Frisse zuivelspread is een product waar we trots op zijn. Deze smakelijke spread is met zijn unieke eigenschappen een perfecte basis voor een verantwoorde lunch of gerecht. Wij zijn een familiebedrijf zijn dat de wens van de klant voorop stelt en garant wil staan voor de perfecte productkwaliteit. En we zijn benieuwd of jij net zo enthousiast bent. Daarom zoeken we 100 professionele horeca locaties om dit voor ons te testen! (De inschrijving is inmiddels gesloten).

Over Lebo Frisse zuivelspread

Lebo Frisse zuivelspread is het smakelijke en gezonde alternatief zuivelspread. Het is de ideale basis voor op brood en wraps. Lebo Frisse zuivelspread heeft een zuivere, frisse smaak en is gemaakt van verse Hollandse weidemelk en plantaardige oliën. Het bevat een laag gehalte verzadigd vet en past daarmee goed in een verantwoorde lunch of gerecht. Frisse zuivelspread is verkrijgbaar in de smaken naturel en bieslook & peterselie.

Het is een verrassende en frisse spread. Ik kan hem in verschillende gerechten en broodjes gebruiken, maar hij staat qua smaak ook heel goed op zichzelf. Omdat hij minder vet is dan bijvoorbeeld crème fraîche kan ik hem ook goed in warme toepassingen hanteren.”

- Executive chef van internationale hotelketen


Terug naar overzicht

banner-zuivelspread-smeerbaar-lr-nieuwsbericht-1.png