Contact
Doe nog meer inspiratie op

Chef aan het woord: Aylin Ogus, eigenaresse van De Drie Graefjes

De Drie Graefjes is een High Tea & American Bakery in het centrum van Amsterdam, waar ze staan voor heerlijke lunchgerechten, huisgemaakte taarten en service met een glimlach. De American Bakery is niet meer weg te denken uit Amsterdam, en bakt 7 dagen per week verse producten. Hiervoor gebruiken ze veel roomkaas. De keuze voor Lebo verse roomkaas is bewust gemaakt, omdat de roomkaas geen gelatine bevat.

Aylin Oguz, eigenaresse van De Drie Graefjes:

"Het is een puur product met een volle romige smaak en is heel fijn in gebruik. Bovendien schift het niet, waardoor het zich perfect leent voor frosting van verschillende taarten. De Red Velvet Cake is bij ons een echte favoriet. Maar we gebruiken de roomkaas ook in onze Cheesecake, Carrot cake, Hummingburd cake, muffins en cupcakes. En dat is nog niet alles, ook in onze lunchroom gebruiken we verse roomkaas van Lebo, in de smaken naturel (bijvoorbeeld gecombineerd met zalm) en geitenkaas. Wij gebruiken het al jaren met veel plezier."

de-drie-graefjes.jpg

Bij De Drie Graefjes maken ze gebruik van Lebo verse roomkaas naturel worst 1 kg. Het grote voordeel hiervan is dat het enkel natuurlijke ingrediënten bevat en vrij is van conserveringsmiddelen.


Terug naar overzicht

de-drie-graefjes.jpg