Contact
Doe nog meer inspiratie op

Cheese Tea

Wij zijn gek van roomkaas en daarom struinen wij de wereld af naar roomkaasproducten en toepassingen. In onze inspiratie zoektocht kwamen wij in China cheese tea tegen. Het is ijsthee met een romige laag verse roomkaas met zoete en zoute smaaktonen, een echte smaaksensatie! In Azië is dit al een aantal jaren een enorme hit. Inmiddels is deze trend overgewaaid naar Amerika en Europa. In Nederland was er al veel over gesproken, maar niemand kende het nog. Wij zijn toen aan de slag gegaan om een dergelijke roomkaasproduct te maken waardoor onze klanten dit drankje ook kunnen maken. Op de Horecava 2018 hebben wij het geïntroduceerd en iedereen die het proefde was enthousiast.

Met name de combinatie van zoet (ijsthee), zoute smaaktonen (roomkaas) en het romige is een verrassend sterke combinatie, die je geproefd moet hebben.

Nu nog relatief onbekend, maar daar gaat dit jaar verandering in komen, want we bieden 3 unieke cheese tea recepten aan om zelf op de kaart te zetten: cheese tea lemon, cheese tea peach en cheese tea salted caramel. De recepturen zijn ontwikkeld in samenwerking met onze culinair adviseur. Uiteraard gemaakt met Lebo naturel roomkaas.

Serveer zonder rietje voor een unieke zuivelsnor!

Wil je de cheese tea meteen op de kaart zetten én onze speciaal ontwikkelde tafelkaartjes ontvangen? Neem dan contact op met onze Accountmanager Foodservice Bertwin van Vulpen: +31 (0)6 20 59 44 66 of via bertwin@lebokaas.nl.


Terug naar overzicht

recepten.jpg lemon-cheese-tea-s.jpg