Contact
Doe nog meer inspiratie op

Bezoek aan winnaar instagrammable actie

Tijdens de Horecava is de “maak je lunchgerecht instagrammable actie” van start gegaan, waarbij we je uitgedaagd hebben om met Lebo roomkaas een insta waardig/instagrammable gerecht te maken en delen. Winnaar van deze actie is Marcel Norder, eigenaar van Snacksalon De Schelp in Roelofarendsveen! Culinair adviseur Bart Brummans en Marcel zijn samen 4 uur aan de slag geweest. Gewapend met een assortiment Lebo roomkaas is Bart op weg gegaan naar Roelofarendsveen.

Bezoek aan Snacksalon De Schelp

“Snacksalon De Schelp is ooit bekroond tot beste snackbar van Nederland. Na mijn bezoek snap ik dit helemaal! Je weet niet wat je ziet als je binnenkomt. Het ziet er strak en schoon uit en ze hebben goed de ruimte. Het is zoveel meer dan een snackbar. Je kunt hier ook terecht voor catering, broodjes, pizza’s, hapjes, schotels etc.” aldus Bart Brummans.

inspiratie-roomkaas-instagrammable.jpg

Toepassingen van roomkaas

Bart heeft Marcel verschillende toepassingsmogelijkheden van roomkaas laten zien. Door het mengen van roomkaas met andere ingrediënten, zoals de kant-en-klare smaakmakers van Bresc, kun je eigen smaak en karakter aan de roomkaas toevoegen. “Bart heeft me laten zien dat roomkaas heel breed toe te passen is. Het kan voor zoveel meer toepassingen gebruikt worden dan ik tot nu toe dacht.” Marcel vervolgt: “we hebben roomkaas gemengd met chimichurri, hiervan hebben we een heerlijke salade gemaakt voor bij onze kiprollade. Bart heeft me ook laten zien dat roomkaas als vervanger voor bijvoorbeeld mayonaise ingezet kan worden om friet toppings mee te maken. Zelfs een “frikandel speciaal” wordt extra speciaal met toevoeging van  roomkaas.” Hiervoor is Lebo Frisse roomkaas gebruikt, die 30% yoghurt bevat en daardoor extra fris en licht is.

Al met al een geslaagde dag, waar zowel Marcel als Bart met plezier op terugkijken. Ben jij ook benieuwd op welke manieren roomkaas allemaal te gebruiken is in jouw keuken? Bekijk dan eens de recepten op onze website: lebokaas.nl/recepten.

 


Terug naar overzicht

bart-en-marcel-norder.jpg