Contact
Doe nog meer inspiratie op

Hollandse weidemelk

Samen bijzondere verse kaasproducten maken in het Groene Hart

 

(h)eerlijke zuivel

We vinden het belangrijk om de juiste zorg te besteden aan product, mens, dier en natuur. We kiezen bewust voor Hollandse weidemelk om onze verse roomkaasproducten en zuivelspreads te maken. Goede verse kaas begint tenslotte met goede melk en tevreden koeien.

De melk wordt opgehaald bij Nederlandse boeren, waarbij de koeien van het voorjaar tot het najaar zoveel mogelijk buiten lopen. Zo zijn de koeien minimaal 120 dagen per jaar 6 uur per dag in de wei, volgens de richtlijnen van Stichting Weidegang. In de praktijk is het vaak langer, maar ook in hele natte jaren wordt aan deze norm voldaan.

Makers van verse kaas

We staan voor ambacht en kwaliteit. Zo maken we als enige in Nederland roomkaas zelf direct vanuit verse Hollandse weidemelk en zo min mogelijk toevoegingen. Dit doen we allemaal voor een zo natuurlijk mogelijk product en dat merk je aan de smaak. De kwaliteit staat voorop. Daar maken we ons samen sterk voor!

Duurzame Weidezuivel