Tapas met verse roomkaas

bieslook, naturel en pesto-tomaat

Benodigdheden
voor circa 20 hapjes:

  • Lebo spuitzak naturel roomkaas (8 √° 10 gram per hapje)
  • 30 gram Lebo spuitzak bieslook roomkaas
  • 30 gram Lebo spuitzak pesto tomaat roomkaas
  • Ongevulde peppadews
  • Olijven
  • Wrap
  • Tramezzone brood
  • Plakjes cervelaat of chorizo
  • Groene kruiden: bieslook, kervel en peterselie
  • krimp- of slagersfolie

Bereidingswijze:

  • Giet de peppadews af en vul ze met de roomkaas naturel.
  • Leg de gevulde peppadews op het bord samen met de olijven.
  • Neem een plak tramezzone brood van 16 cm en smeer de roomkaas pesto tomaat hier op.
  • Rol de plak brood strak op in krimp- of slagersfolie.
  • Smeer de wrap in met verse roomkaas bieslook.
  • Leg de plakjes cervelaat of chorizo op de helft die als eerste wordt opgerold.
  • Strooi wat groene kruiden over de wrap.
  • Rol deze vervolgens strak op in krimp- of slagersfolie.
  • Laat de wrap samen met de broodrol minimaal¬†12 minuten in de vriezer of 30 minuten in de koelkast opstijven.
  • Snijd de wrap en broodrol in plakjes en presenteer deze naast de peppadews op een bord.