Soepje met naturel roomkaas

en pesto tomaat roomkaas

Benodigdheden
(5 personen, 1 liter soep)

  • 300 gram Lebo Naturel roomkaas (spuitzak of bak met roomkaas)
  • Pesto Tomaat roomkaas in spuitzak voor 5 rozetten
  • 10 groene asperges
  • Basilicum
  • 1 Tomaat
  • Kippenbouillon a 0,7 liter

Bereidingswijze

  • Kook 0,7 liter kippenbouillon
  • Voeg 300 gram naturel roomkaas toe aan de kippenbouillon en pureer deze met een staafmixer
  • Blancheer de groene asperges.
  • Snijd de asperges en tomaat in plakjes
  • Spuit met de pesto tomaat roomkaas spuitzak een rozet in het midden op de 5 borden.
  • Giet vervolgens voorzichtig de soep om de rozetten heen.
  • Garneer de borden af met drie plakjes groene asperge, een partje tomaat en een blaadje basilicum.