Zweedse sandwichrol met verse geitenkaas en pastrami

mangochutney, rucola en pijnboompitjes

Ingrediƫnten

  • 60 gram Lebo verse geitenkaas (spuitzak of worst)
  • 1 plak Zweeds sandwichbrood
  • 50 gram pastrami in plakken
  • 40 gram mangochutney
  • 15 gram rucola
  • 10 gram pijnboompitten

Bereidingswijze

  • Leg het Zweeds brood voor je op een snijplank met de smalle kant horizontaal
  • Besmeer het brood met de geitenkaas
  • Beleg met de 4-5 plakken pastrami (het brood wordt opgerold, dus verdeel het ook goed horizontaal)
  • Verdeel daarover de rucola
  • Verdeel hierover de mangochutney en pijnboompitten
  • Rol dan het brood strak op, begin onderaan
  • Snijd het brood in rolletjes en steek aan een lange prikker
  • Serveer op een lang bordje