Wrap met bieslook roomkaas en peer

rucola, honing, walnoten en tijm

Ingrediƫnten

  • 50 gram Lebo roomkaas bieslook (spuitzak of bak)
  • 1 wrapvel van 30 cm doorsnede
  • 100 gram verse peer
  • 20 gram rucola
  • 10 gram honing
  • 30 gram walnoten
  • 1 gram verse tijm

Bereidingswijze

  • Schil de peer en snijd in repen
  • Hak de walnoten grof
  • Leg het wrapvel voor je neer op een snijplank en verdeel met een klein spateltje of een mes de roomkaas over het hele wrapvel
  • Leg in een baan iets onder het midden de rucola over de breedte van het wrapvel
  • Verdeel hierover horizontaal de repen verse peer
  • Strooi hierover de gehakte walnoten en wat blaadjes tijm
  • Verdeel de honing erover
  • Klap de zijflappen van het wrapvel iets naar binnen, zodat je aan de zijkanten de vulling een beetje bedekt
  • Rol vanaf de onderzijde de wrap strak op en verpak in plastic folie
  • De rollen kun je makkelijk een paar uur bewaren in plastic folie om deze later te serveren
  • Als je de wrap serveert, snijd hem dan schuin door en presenteer met nog een beetje rucola en bijvoorbeeld een tomaatje
  • De wrap zou je uiteraard ook in kleine plakken kunnen snijden om als hapje te serveren tijdens een borrel of high tea