Sandwich boerenbrood met pesto roomkaas en gerookte geplukte makreel

mesclun, paprika en gekookt ei

Ingrediƫnten

  • 35 gram Lebo roomkaas naturel (spuitzak of bak)
  • 15 gram pesto
  • 2 sneetjes boerenbrood
  • 15 gram mesclun sla
  • 70 gram gerookte makreel
  • 20 gram geroosterde pikante paprika uit pot (1 stuks)
  • 1 gekookt ei in plakken

Bereidingswijze

  • Meng de roomkaas met de pesto
  • Leg de twee plakken brood neer
  • Besmeer beide plakken met roomkaas
  • Verdeel hierover de mesclun
  • Pluk de makreel grof en verdeel over twee boterhammen
  • Steek de plakjes ei er speels tussen
  • Snijd de paprika in repen en verdeel over de boterhammen
  • Garneer eventueel met een paar blaadjes bascilicum
  • Serveer de boterhammen open op een plank of bord