Champignonsoep met Chef's Specials

en paddenstoel

Benodigdheden
(6-8 personen):
* 400 gram Lebo roomkaas
truffel champignon
* Kleine rode ui
* 1 teen knofl ook
* 100 gram kastanjechampignons
* 100 gram shiitake
* 100 gram oesterzwammen
* 1 liter groentebouillon
* 1 dl witte wijn
* Peterselie
* 1 klontje boter
* Peper en zout

Bereidingswijze:
* De ui snijden, boter verhitten en gezamenlijk smoren
met de knofl ook. De champignons en paddenstoelen fi jn
snijden en ongeveer 5 minuten meebakken.
* Wijn toevoegen en op hoog vuur koken tot het vocht
verdwenen is. De groentebouillon en ¾ deel roomkaas
truffel champignon toevoegen en het geheel zachtjes
laten doorkoken. Rest van de roomkaas bewaren voor de
garnering.
* De soep naar wens op smaak brengen met peper en zout.
* Soep opdienen in een kom of bord, en garneren met een
toef roomkaas truffel champignon en gebakken paddenstoelen
en peterselie.
Tip: ook geschikt om in amuseglaasjes te serveren.