Broodpastei met pesto al limone

rivierkreeftjes en zalm

Benodigdheden
(8 personen):
* 8x Brostei® Carl Siegert
(Broodpasteitjes)
* 400 gram Lebo roomkaas
pesto al limone
* 200 gram rivierkreeftjes
* 200 gram verse zalm
* 80 gram zeekraal
* Slagroom
* 100 ml groentebouillon
* 1 rode ui
– Scheutje olijfolie

Bereidingswijze:
* Bak de broodpasteitjes af in 4 minuten in een oven van
180°C graden.
* Zet de zalmfi let 5 minuten in een oven van 180°C graden.
* Snij de helft van de gebakken zalmfi let in blokjes voor in
de ragout. Gebruik de andere helft als topping op de
broodpastei.
* Voor de ragout, snijd de rode ui in kleine ringen en doe
het in een pan met een lepeltje olijfolie en fruit het aan.
Voeg de roomkaas pesto al limone toe, met een beetje
slagroom en groenten bouillon. Doe de rivierkreeftjes en
gesneden blokjes zalm in de pan bij de ragout en laat het
op een laag pitje in 2 minuten warm worden.
* Doe de warme ragout in de broodpastei en garneer met
de andere helft zalmfi let.
* Maak het af met wat zeekraal en druppel de overgebleven
saus er nog wat overheen, ernaast of op het bord.
* Serveer als lunch, maaltijd of hapje.