De specialist in productie van verse roomkaas, smeerkaas & kruidenboter

Variëteit

 

Lebo Kaas produceert roomkaas in vele smaken en soorten afhankelijk van het gewenste doeleinde. De roomkaas kan variëren in consistentie, bakvastheid, smaak en vetpercentage. Ook de verpakking wordt afgestemd op de toepassing, zoals worsten om te snijden, bakken om te scheppen en spuitzakken om te garneren. Zo biedt Lebo kaas een uitgebreid assortiment, waarmee de lekkerste koude en warme hapjes en gerechten kunnen worden bereid. Daarnaast is Lebo Kaas flexibel in de productontwikkeling van roomkaas.

 

Klant centraal

 

Lebo Kaas is sterk in het ontwikkelen van innovatieve producten met als basis roomkaas, smeerkaas en/of kruidenboter. De jarenlange ervaring en hoogstaande technologie geeft het bedrijf vele mogelijkheden. Kom gerust eens langs als u met een productontwikkeling bezig bent waar u onze hulp bij kunt gebruiken.

 

Knowhow

 

Bij Lebo Kaas werken echte experts die jarenlange ervaring hebben in de zuivel- en roomkaasindustrie. Deze ervaring draagt bij aan de ontwikkeling van uitgekiende recepten, op maat gemaakte producten en een goede bewaking van het productieproces.

 

Flexibiliteit

 

Bij Lebo Kaas staat de wens van de klant voorop en staan we garant voor een perfecte productkwaliteit. Er worden duidelijke afspraken gemaakt over receptuur en leveringscondities, waarbij we altijd oog houden voor mogelijke actuele veranderingen in uw proces en wensen.

 

Betrouwbaar

 

Lebo Kaas is samen met De Zuivelmakers, Kasi Food en Lekkerkerker Dairy & Food Equipment onderdeel van de Lekkerkerker Groep, een familiebedrijf opgericht door Kees Lekkerkerker, dat al 40 jaar succesvol actief is in de zuivelbranche.

 


Gebruik spuitzak