Wrap met verse geitenkaas

en houmous

Benodigdheden:

  • 5 wraps
  • 250 gram Lebo verse geitenkaas spuitzak
  • 1 pot houmous (of maak dit zelf)
  • 250 gram gerookte zalm in plakken gesneden
  • 150 gram mosterd sla
  • 200 gram walnoten
  • 5 tomaten
  • Slagersfolie

Recept houmous:

  • 250 gram kikkererwten
  • 2 teentjes knoflook
  • 40 gram hangop
  • 3 eetlepels citroensao
  • 1 theelepel zeezout
  • 3 druppels tabasco

Bereiding houmous:

  • Doe al de ingredienten in de blender en pureer het grof.

Bereidingswijze:

  • Spuit een streep verse geitenkaas over de wrap.
  • Verdeel hierover de zalm en smeer hier de houmous op.
  • Verwijder het vruchtvlees uit de tomaat en snijd deze in kleine partjes.
  • Houd 5 walnoten apart voor de garnering en hak de rest grof.
  • Verdeel de sla, tomatenpartjes en gehakte walnoten over de houmous.
  • Rol de wraps goed op met slagersfolie en leg deze minimaal 10 minuten in de koelkast.
  • Haal de folie van de wraps en snijd deze diagonaal doormidden.
  • Plaats de wrap op een bord en garneer het af met wat sla en walnoot.