Tosti met chorizo

en verse geitenkaas

Benodigdheden
(5 personen)

  • 4 plakken tramezzone brood (spinazie, tomaat of wit)
  • 500 gram worst Lebo geitenkaas
  • 300 gram dun gesneden chorizo
  • 5 cerise tomaatjes
  • 150 gram verschillende sla soorten: Rucola, mosterdsla en little gem sla
  • 1 rode ui in halve ringen
  • 100 gram zongedroogde tomaat
  • Balsamico dressing

Bereidingswijze

  • Rooster het tramezzone brood even kort.
  • Snijd de worst geitenkaas met een warm mes in plakjes.
  • Beleg twee van de geroosterde tramezzone broden met de chorizo,  geitenkaas plakjes en een paar blaadjes sla.
  • Dek het brood af met de overgebleven plakken brood en verwarm het brood even in de oven.
  • Snijd daarna het brood in 10 diagonale plakken en leg 2 plakken brood schuin op een bord.
  • Prik door de 2 plakken brood een prikker met een cerise tomaat er bovenop.
  • Maak een salade van de rode ui, zongedroogde tomaat en verschillende soorten sla.
  • Besprenkel de salade met de balsamico dressing.
  • Verdeel de salade over de 5 borden met de tosti’s