Lolly van Tramezzone brood

en verse geitenkaas

Benodigdheden voor circa 6 hapjes:   

  • Tramezzone tomatenbrood of wit brood
  • 40 gram Lebo spuitzak verse geitenkaas
  • Snijbiet of mesclun sla
  • 40 gram plakjes gerookte kip
  • slagers- of krimpfolie
  • Bamboehuls voor presentatie (gelijk aan foto)

 Bereidingswijze:

  • Leg wat slagers- of krimpfolie op de werkplank.
  • Leg hierop een plak tramezzone brood van 16 cm.
  • Besmeer het brood met de verse geitenkaas.
  • Verdeel hierover de snijbiet of mesclun sla.
  • Leg hierop de plakjes gerookte kip.
  • Rol het brood strak op in de lengte en draai de folie aan, zodat het opgerolde brood in zijn vorm blijft.
  • Laat de broodrol minimaal 12 minuten in de vriezer of 30 minuten in de koelkast opstijven.
  • Snijd de rol in plakken van 2 cm dikte.
  • Houd dit bijeen met een prikker naar keuze.
  • Presenteer de rolletjes eventueel op een bamboehuls.