Salade met verse geitenkaas, groene asperges en beenham

cashewnootjes, gemengde sla en een eitje

Ingrediënten

  • 40 gram Lebo verse geitenkaas (spuitzak of worst)
  • 40 gram gemengde sla
  • 40 gram beenham
  • 40 gram geitenkaas
  • 40 gram asperges
  • 10 gram cashew nootjes
  • 1 eitje, zacht gekookt
  • Paar takjes sisho purple
  • 20 gram dressing (100 gram limoensap, 50 gram olie, 5 gram fijngehakte gekonfijte gember, paar blaadjes basilicum fijngesneden, peper en zout)

Bereidingswijze

  • Kook het eitje (zachtgekookt)
  • Kook de asperges en snijd deze in stukjes
  • Meng alle ingrediënten voor de dressing door elkaar
  • Leg de gemengde sla en de asperges in een kom
  • Verdeel hierover de beenham
  • Spuit hier en daar wat toefjes geitenkaas
  • Verdeel hierover de cashewnootjes en de takjes sisho purple
  • Sprenkel de dressing over de salade en leg het eitje in twee halfjes erop