Tagliatelle gamba’s en zeekraal

roomkaas pesto al limone

Benodigdheden

(6 personen):

  • 600 gram spaghetti
  • 200 gram roomkaas pesto al limone
  • 300 gram verse gamba’s
  • 80 gram zeekraal
  • 200 ml visbouillon
  • 1 rode ui
  • Cherry tomaatjes
  • Scheutje olijfolie

 

Bereidingswijze:

  • Kook de spaghetti volgens aanwijzing op de verpakking. Giet het hete water af en laat de pasta afkoelen door het met koud water af te spoelen.
  • Doe er dan een scheutje olijfolie bij en meng door elkaar zodat de pasta niet gaat plakken.
  • Maak de gamba’s schoon en bak in pan tot ze roze zijn en haal uit pan.
  • Snijd het uitje en zet aan in pan.
  • Doe de roomkaas pesto al limone erbij en voeg de visbouillon toe. Roer door elkaar totdat de saus een dikte heeft die naar wens is. Voeg de helft van de gamba’s toe aan de saus.
  • Doe de spaghetti in de borden. Verdeel de saus en de overige gamba’s over de spaghetti.
  • Garneer af met zeekraal en een tomaatje.