Pastasalade met pesto al limone

tomaat, olijf en rucola

Benodigdheden
(5 personen):
* 300 gram pasta penne
* 100 gram Lebo roomkaas
pesto al limone
* 200 gram kipfi let
* 100 gram olijven
* 100 ml groente bouillon
* 3 pomodori tomaten
* Rucola
* Scheutje olijfolie
* Blaadjes limoen cress
* Peper en zout

Bereidingswijze:
* Kook de pasta volgens aanwijzing op de verpakking.
Giet het hete water af en laat de pasta afkoelen door het
met koud water af te spoelen.
* Doe er dan een scheutje olijfolie bij en meng door elkaar
zodat de pasta niet gaat plakken.
* Snijd de tomaten. Meng in een kom de roomkaas
pesto al limone met groente bouillon tot een gladde saus.
* Bak de kipfi let in een pan aan beide zijden aan tot deze
lichtbruin van kleur zijn en voeg peper of zout toe.
* Vermeng de pasta en de saus met elkaar.
* Voeg de kipfi let lauw warm toe als topping op bord.
* Garneer met rucola en limoen cress.
* Serveer als lunch of in koude buffetten.
Tip: dit gerecht kan ook warm geserveerd worden.