Italiaanse bol met hamburger

verse augurk roomkaas en frisse rauwkost

Benodigdheden (1 broodje)

  • 1 Italiaanse witte bol
  • 40 gram Lebo Roomkaas Augurk spuitzak
  • 1 hamburger
  • 1 tomaat in plakjes
  • 1 augurk in plakjes
  • plakjes komkommer
  • rode ui ringen
  • 1 trostomaatje

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 200°C en bak de Italiaanse bol gedurende 8 minuten af op 180°C.
  • Bak de hamburger op hoog vuur in een grillpan, aan beide zijden 3-5 minuten en laat de hamburger daarna even rusten.
  • Snijd de Italiaanse bol horizontaal doormidden op een snijplank.
  • Bedek de bodem van het broodje met dunne plakjes tomaat, komkommer, augurk en rode ui ringen.
  • Spuit de Lebo Roomkaas Augurk  in mooie toefjes bovenop de rauwkost.
  • Leg de hamburger er bovenop en garneer de hamburger met kleine blokjes augurk.
  • Leg de bovenste helft van het broodje schuin ernaast op een bordje en garneer het geheel af met een trostomaatje