Pistolet met Parmaham

en verse roomkaas bieslook

Ingrediƫnten

  • 50 gram Lebo roomkaas bieslook (spuitzak of bak)
  • Bruine pistolet
  • 3 plakken Parmaham
  • 15 gram zongedroogde tomaat
  • 1 komkommer
  • Waterkers (optie)
  • Aceto Balsamico dressing

Bereidingswijze:

  • Bak, indien nodig, het pistoletje krokant af in de oven en snijd het broodje open.
  • Spuit de roomkaas bieslook op de onderkant van het broodje.
  • Leg hierover de plakken Parmaham
  • Snijd de komkommer in de lengte doormidden en schaaf van de binnenkant drie dunne plakken.
  • Verdeel de plakken komkommer samen met de zongedroogde tomaatjes over de ham.
  • Garneer het geheel eventueel met wat waterkers.
  • Sprenkel wat Aceto Balsamico dressing over het broodje. De dressing kan eventueel als decoratie op een bord worden gebruikt.