Broodje met bieslook roomkaas en gerookte forel

avocado, rode ui ringen, kappertjes, cerise tomaatjes

Ingrediƫnten

  • 40 gram Lebo roomkaas bieslook (spuitzak of bak)
  • 1 rond desembroodje
  • 60 gram gerookte forel
  • 45 gram avocado in plakken
  • 10 gram mesclun
  • 8 gram rode uiringen
  • 5 gram kappertjes
  • 3 stuks cerise tomaatjes

Bereidingswijze

  • Bak het broodje af en laat iets afkoelen
  • Snijd het broodje open en besmeer beide helften met de bieslook roomkaas
  • Verdeel hierover de mesclun, met daarop de forel en de avocado
  • Verdeel daarover de ui, kappertjes en tomaatjes
  • Spuit met de spuitzak kleine rozetjes op beide broodjes, 3 op elke helft
  • Leg beide broodje op elkaar en steek vast met een prikker en tomaatje en serveer