Truffel Champignon
*inhoud 500 gram

Chef’s Specials

 

Truffel Champignon

 

Lebo Kaas introduceert met Chef’s Specials twee nieuwe smaken roomkaas en creëert hiermee een culinaire uitbreiding van het huidige assortiment spuitzakken Verse Roomkaas. De nieuwe smaken zijn “Pesto al Limone” en “Truffel Champignon”. Deze smaakvolle roomkaas is zowel geschikt voor warme als koude toepassingen. Het stelt de gebruiker in staat om eindeloos te creëren in de professionele keuken. De varianten spelen in op de wens van chef koks die kiezen voor het gemak van gecombineerde smaken toepasbaar voor een breed publiek.

 

De roomkaas Truffel Champignon is met name geschikt gedurende de herfst en winter en past goed als verrijking in pasta -en wild toepassingen.

 

Deze exclusieve smaak roomkaas in hersluitbare spuitzak speelt in op de trend van verrassende smaakcombinaties, pure smaken en natuurlijke ingrediënten. De smaken zijn zowel koud als warm uitstekend te gebruiken voor het maken van hapjes en gerechten.

 

 

*Download de HR afbeelding

Ingrediënten

89,2% verse roomkaas [MELK, room (MELK), zout, zuursel, microbieel stremsel, verdikkingsmiddel: johannesbroodpitmeel], 9,8% champignon-truffel tapenade (41% champignon, zwarte olijf, zonnebloemolie, olijfolie, citroensap, azijn, suiker, specerijen, zout, 0,3% truffel, knoflook, aroma), MELKeiwit, zout.

 

EAN code: 8711162053316

Artikelnummer: 12902