Chef's Specials

Pesto al Limone
*inhoud 500 gram

Chef’s Specials

 

Pesto al Limone

 

Lebo Kaas introduceert met Chef’s Specials twee nieuwe smaken en creëert hiermee een culinaire uitbreiding van het huidige assortiment spuitzakken Verse Roomkaas. De nieuwe smaken zijn “Pesto al Limone” en “Truffel Champignon”. Deze smaakvolle roomkaas is zowel geschikt voor warme als koude toepassingen. Het stelt de gebruiker in staat om eindeloos te creëren in de professionele keuken. De varianten spelen in op de wens van chef koks die kiezen voor het gemak van gecombineerde smaken toepasbaar voor een breed publiek.

 

De roomkaas Pesto al Limone is geschikt voor de lente en zomer. Vanwege haar frisse smaak past het goed bij kip, vis, pasta, en salade.

 

Deze exclusieve smaak roomkaas in hersluitbare spuitzak spelen in op de trend van verrassende smaakcombinaties, pure smaken en natuurlijke ingrediënten. De smaken zijn zowel koud als warm uitstekend te gebruiken voor het maken van hapjes en gerechten..

 

 

*Download de HR afbeelding

Ingrediënten

Ingrediënten: 88,5% verse roomkaas [MELK, room (MELK), zout, verdikkingsmiddel: johannesbroodpitmeel, zuursel, microbieel stremsel], 8% basilicum pesto [zonnebloemolie, 33% basilicum, 13% kaas (MELK), 5% citroensap, azijn, 4% extra vergine olijfolie, 3% knoflook, zout, suiker, specerijen], suiker, 0,5% citroenschil, gedroogde spinazie, 0,1% citroensapconcentraat, 0,1% basilicum, zout, peper, natuurlijk citroenaroma.

 

EAN CE 8711162053309

Artikelnummer 12901