Lunch op een stokje

met bieslook, sweet pepper en ananas roomkaas

Benodigdheden:

  • 200 gram Lebo Bieslook roomkaas
  • 200 gram Lebo Sweet pepper  roomkaas
  • 200 gram Lebo ananas roomkaas
  • 3 focaccia broden
  • 15 cerise tomaatjes
  • Krop sla
  • 15 olijven
  • 4 plakken gerookte zalm
  • 20 gram kappertjes
  • Bosje dille
  • 20 plakjes komkommer
  • 5 plakken Parmaham
  • 30 gram Rucola
  • 5 plakken pastrami
  • Tuinkers

Bereidingswijze:

  •  Bak de focaccia broden krokant af in de oven op 180 °C graden.
  • Halveer de plakken brood, besmeer elke plak met 1 soort roomkaas en beleg elke plak afzonderlijk met:

Roomkaas bieslook

  • Gerookte zalm
  • Kappertjes
  • Dille
  • Plakjes komkommer

Roomkaas ananas

  • Pastrami
  • Tuinkers

Roomkaas sweet pepper

  • Parmaham
  • Rucola

 

  • Snijd het belegde brood in blokjes van 5 cm bij 5 cm.
  • Spies om en om één soort brood op de prikker met tussen de stukjes brood een blaadje  gewassen sla, een tomaatje of een eigen invulling.
  • Doe op de bovenkant van de lolly’s een olijf.
  • Tip: de blokjes focaccia brood zijn ook los als hapjes te serveren.