Flensjes gevuld met ananas roomkaas

tutti frutti en vanille saus

Benodigdheden

(5 personen):

  • 5 flensjes
  • 250 gram Lebo roomkaas ananas spuitzak
  • 200 gram tutti frutti
  • Specerijen:
    * 1 stokje kaneel,
    * 3 kruidnagels,
    * 1 stokje vanille
    * 1 steranijs
  • 150ml vanille saus
  • Voor decoratie: 5 stokjes kaneel

Bereidingswijze:

  • Wel de tutti frutti één uur in warm water, samen met de kaneel, vanille, kruidnagel en steranijs. Het water mag afkoelen tijdens het wellen.
  • Verwarm de flensjes, vul deze met ananas roomkaas en rol de flensjes zo op dat er nog een toefje roomkaas uitsteekt.
  • Giet de tutti frutti af en haal de specerijen eruit.
  • Snijd de gewelde tutti frutti in grote stukken en verdeel dit over de borden.
  • Verwarm de vanille saus tegen de kook aan.
  • Plaats een flensje op een bord en besprenkel het met de warme vanille saus.
  • Garneer het geheel af met een kaneelstokje.

Tip: dit gerecht kan ook koud worden geserveerd.